Posted Date: 24, Dec 20

Malasnya nak buang sampah yang tidak diperlukan semasa pindah rumah?

Membersihkan keseluruhan rumah terutamanya bagi mereka yang berpindah daripada rumah sewa adalah bukan tugas yang mudah. Anda mesti berusaha membersihkan semua, menyusun sampah dan menyapu lantai. Kemudian, anda ditinggalkan dengan timbunan barang yang tidak diingini yang akhirnya perlu dikeluarkan. Jadi, maca mana nak buang semua sampah ini secepat mungkin?

disposal

Jangan risau, bagi yang tidak tahu, TheLorry juga ada menyediakan perkhidmatan pelupusan sampah. Kami menyediakan perkhidmatan membuang sampah dan barang yang tidak diingini. Kami akan membantu anda membuang barangan tersebut ditempat yang bersesuain seperti tempat kitar semula. Oleh itu, apa kata anda mencuba perkhidmatan kami agar menjimatkan masa dan tenaga anda!

Untuk keterangan lanjut mengenai perkhidmatan servis ini, anda boleh layari laman web kami di https://thelorry.com/my/book/disposal.

About TheLorry
TheLorry is an on-demand logistics platform for 4x4 trucks, vans and lorries. We serve private and commercial clients across Malaysia, Singapore, Indonesia and Thailand
image
moving home/office?
Get a quote under 30s and move now from RM35
Learn More
image